Indledning.
CMV Gulvslibematerialer ApS (herefter kaldt CMV), skal efterleve krav om at beskytte vores kunders, samarbejdspartnere og medarbejderes personlige oplysninger i henhold til databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen.
Denne politik omfatter de personoplysninger, CMV, bruger i forbindelse til at udfører den ydelser, som er indgået mellem parterne.
Begrebet ”Personoplysninger” betyder enhver form for information om en identificeret eller identificerbar, fysik person, som defineret i gældende databeskyttelseslovgivning. Hvis du forsyner os med personoplysninger vedrørende en anden person, bedes du sikre dig, at du har ret til at videregive disse oplysninger til os.

Kundesamarbejde.
Vi indsamler og behandler de nødvendige oplysninger, for at kunne levere den ydelse og eller kundeaftale der er blevet indgået så vi kan opfylde vores forpligtelser. Vi henstiller til vore kunder kun at meddele os nødvendige personoplysninger, der kræves for at udføre aftalte opgaver.

Vi indhenter almindelige personoplysninger, såsom fulde navn, adresse, telefonnummer (personlige og evt. arbejdsnumre) og e-mailadresser der bruges til f.eks. fremsendelse af faktura mm.

Anvendelse og videregivelse af personoplysninger:
Hvis du bestiller en service eller vare hos os, bruges dine personlige oplysninger udelukkende i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere varen og servicen.
Det gælder især videregivelse af dine data til transport-, kredit-, incasso-virksomheder eller andre, der er involveret i leveringen af vare, service samt evt. opkrævning.

Vi kan som følge af lovgivningen blive pålagt at videregive oplysninger, herunder personoplysninger til offentlige myndigheder. Vi afgiver ikke oplysninger, herunder personoplysninger, med mindre vi har pligt til det.
Personoplysningerne slettes efter aftale, når vi ikke længere forpligtet af lovgivningen.

Hvis du i forbindelse med angivelse af din e-mailadresse har tilmeldt dig abonnement på vores Newsletter, anvendes din e-mailadresse til vores egne markedsføringsformål, indtil du opsiger dit abonnement på Newsletter. Opsigelse er til enhver tid mulig.

Rettigheder.
Som kunde har du nogle rettigheder, som vi skal imødekomme.
Kontakt os, hvis du ønsker at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Ligeledes har du ret til at få oplysninger, der er forkerte eller ufuldstændige, rettet.
Du kan kontakt os, hvis du ønsker at:
– Begrænse behandling af dine personoplysninger.
– Få dine oplysninger slettet.
– Gør indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.
Hvis dine ønsker strider imod lovgivningen vil dette selvfølgelig ikke ske.

Administration af personalet.
Vi indsamler og behandler almindelige personoplysninger fra vores personale.
Typiske oplysninger, der indsamles.
Vi indhenter følgende: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, titel og cpr-nummer, økonomiske oplysninger såsom kontonummer, lønnummer.

Sikkerhed.
Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Dine oplysninger gemmes på et sikret netværk, og kan kun hentes med specielle rettigheder.
Vi bruger underleverandører til vores IT-systemer, til at få adgang til vores brugeres persondata. De leverer services for at vi kan leve op til den aftale vi har indgået med jer.

Leverandører af eksterne ydelser.
HostNordic – Outsourcing - Microsoft Økonomisystem (MBS)
Danløn – Danmark – Lønsystem – 7. Maj 2018
Chainbox / Umbraco - Denne hjemmeside !.
Google – USA – Email service – 16. April 2018

Disse IT-leverandører, i form af sin rolle som databehandler, vil kun handle på instruktioner fra CMV og har ingen rettigheder over persondata om dig, eller andre rettigheder til den information, som du stiller til rådighed for CMV.
Databehandlerne har taget de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at forebygge utilsigtet eller ulovlig adgang til dine personoplysninger, og at de kommer i hænderne på uautoriserede personer, som kan misbruge eller håndterede dem i strid med Databeskyttelseslovgivningen.

Google Adwords re-marketing (anvendes ikke pt.)
CMV benytter blandt andet den opsamlede data til at vise vores besøgende relevante annoncer på baggrund af deres adfærd på cmv.dk, når de benytter sig af Googles søgeværktøj eller på anden vis befinder sig på en Google ejet hjemmeside. Dette sker ved at lade Google benytte de opsamlede cookies i forbindelse med vores, og kun vores, annoncering.Du kan læse mere om Google Adwords politik vedrørende interessebaserede og placeringsbaserede annoncering nedenfor:

Ønsker du at fravælge Googles brug af cookies, kan du gøre dette ved hjælp af Googles annonceindstillinger nedenfor:
Læs mere om Google Adwords politik
Fravælg Googles brug af cookies

Google Analytics (anvendes ikke pt.)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics Her.

Hvad er en cookie?
Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet. En cookie er en lille datafil, som hjemmesider gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer. En cookie er en lille fil, der gemmes i din webbrowser (En webbrowser er et computerprogram, der bruges til at hente og vise hjemmesider, dette er eksempelvis Internet Explore, Mozilla Firefox mv.).Cookies bruges til at kunne genkende din computer i tilfælde af tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger (som dit navn, adresse eller lignede) gemt i vores cookies.

Opbevaringsperioden for cookie:
Alle cookies sletter sig selv efter et givent antal dage, uger eller måneder, dette kan variere efter formål. Det skal dog bemærkes at en cookie fornyes ved hvert besøg, hvormed perioden nulstilles.
Sletning og blokering af cookies kan ske ved at følge vejledningen på Cookiehåndtering.

Klage.
Du har også ret til at klage til Datatilsynet over vores behandlinger af dine personoplysninger eller manglende overholdelse af dine rettigheder. Datatilsynet kan kontaktes via deres hjemmeside: Datatilsynet.dk.

Kontaktoplysninger.
Dataansvarlig medarbejder er:
Kontraktperson: Mogens Vestergaard
Telefon: +45 36 41 00 33
Mail: salg@cmv.dk

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at benytte dig af dine rettigheder.

Opdatering af denne politik.
Fra tid til anden vil det være nødvendigt at opdatere denne politik, den gældende politik kan downloades fra vores hjemmeside. Gældende fra 25. maj 2018.